Πέμπτη, Μαΐου 31, 2007

Μαστίγωσαν gay Ιρανούς



Ο gay super hero μου έστειλε το link το οποίο έχει φωτογραφίες απο τα πληγωμένα σώματα ενος gay ζευγαριού. Δέχτηκαν 80 βουρδουλιές για το κακούργημά τους.


ΤΟ 70% του πλυθυσμού του Ιράν είναι νέοι 15-29 ετών. Μαθαίνοντας για το ποσοστό αυτό και διαβάζοντας για την ελπιδοφόρα νέα γενιά των Ιρανών θα έλπιζε κανείς πως τα πράγματα θα άλλαζαν...Δυστηχώς απέχουν μακράν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ημουν σιγουρη οτι κατι δεν παει καλα...στη δουλεια εχω μια "νεοφωτιστη" μουσουλμανα που υποστηριζει πως το ιραν ειναι πεντακαθαρο και δεν εχει αναγκη κανεναν αφου ειναι ηδη πυρηνικη δυναμη κ.λ.π. βαριεμαι να της απαντησω περι δικαιωματων και για να ειμαι ειλικρινης ηθελα να κανω μια "ερευνα αγορας" πρωτα...χαλια ο ισλαμικος νομος, χαλια ασυζητητι!

To Μπρίκι είπε...

Χριστιάνα καλημέρα,

Θυμάμαι ένα άρθρο της Καθημερινής το οποίο αναφερόταν στο άλλο Ιράν νέους και νέες που κάνουν την διαφορά και προβάλλουν ενα πιο προοδευτικό Ιράν.Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν κ σε άλλες μουσουλμανικές χώρες. Τι γίνεται με την αφανή πλειοψηφία των νέων; Με τους ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι και λεσβίες; Ας λύσουν τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μετά ας κομπάζουν για πυρηνικές δυνάμεις..