Κυριακή, Μαΐου 20, 2012

Πέρασε ο καιρός...

Πέρασε ο καιρός....

Από το 2006 που ξεκινήσαμε και με ένα μεγάλο κενό περάσαμε από το 2008 στο 2011 και τώρα είμαστε στο 2012.

Κύλισε νερό στο αυλάκι, πολύ ή λίγο εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.

Μπήκα στο blog και έσβησα σχόλια, δημοσίευσα άλλα, links ανενεργά ή links που δεν οδηγούσαν πλέον στις γνώριμες μας ιστοσελίδες γίνανε delete, προσπάθειες που κάνανε τον κύκλο τους. Υπάρχει ακόμη σταθερά το Απέναντι πεζοδρόμιο, τα κορίτσια του freedomisland, o pisoglentis, o gay super hero, το 10% μέσω του οποίου γνωριστήκαμε...υπήρξαν αλλαγές: αναπτύχθηκε ο gay τύπος (screw & fagazine), gay pride, λίγο πιο πολλές συζητήσεις στην τηλεόραση.

Στο μεταξύ αλλάξανε οι συνθήκες στις δουλειές μας, έπρεπε (δυστυχώς) να 'μαζευτούμε', να συγκεντρωθούμε στην ζωή με προβλήματα που τελικά αντιμετωπίζονται...όλα με αγάπη. Επιστρέφουμε με ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά μας, μια αναπόφευκτη αρκετές φορές κατάληξη σε οικογένειες όπως η δική μας. Κάπου διάβασα πως τα περισσότερα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχουν στην οικογένειά τους ένα κατοικίδιο. Αναπληρώνει άραγε αυτό που τους στερεί το εκάστοτε κράτος;

Βρεθήκαμε στο σήμερα και στην Ελλάδα των μνημονίων, της κρίσης, διαβάζουμε την ανάρτηση του super hero 'Στην κρίση δεν είμαστε όλοι ίσοι', το έστειλα σε φίλους μας, ετερόφυλα ζευγάρια που μας ξέρουν και αγαπιόμαστε. Χτύπησαν αμέσως τα τηλέφωνα - από τους περισσότερους- για σχολιασμό, στήριξη σε αυτήν την αδικία.

Εκλογές, κρίση...που καιρός για ΛΟΑΔ δικαιώματα; εδώ έχουμε άλλα σημαντικότερα.

Δικαιολογίες




Δεν υπάρχουν σχόλια: