Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2007

Έχεις κοντά μαλλιά;

Ε τότε είσαι λεσβία! Δεν το ήξερες; Μάθε το λοιπόν!

Και εγώ που έχω μακρυά όπως και η σύντροφός μου είμαστε straight δηλαδή!

Λοιπόν, γύρισα κουρασμένη απο την δουλειά κατά της 17:30 και άνοιξα το ρημάδι το κουτί και στο STAR είχε η κα Δρούζα μια εκπομπή με τον τίτλο Μπορώ. Θέμα της Η ομοφυλοφιλία και οι γυναίκες.

Είχε καλεσμένες μια μητέρα( όχι Ελληνίδα) που στα 30 της κατάλαβε οτι είναι λεσβία και δίπλα της κάθοταν και η κόρη που ήταν και αυτή λεσβία. Εϊχε μια μετάφραστρια - που η κα Δρούζα δεν άφηνε να μεταφράζει - αλλά και όταν γινόταν αυτό ήταν μπάχαλο η κατάσταση!
Είχε και μια ψυχολόγο η εκπομπή που η κα Δρούζα δεν την άφηνε να ολοκληρώσει την σκέψη της. Είχε και έναν παπά και είχε και μια κυρία στο κοινό που δεν θυμάμαι το όνομά της - νομίζω ξεκινούσε απο Τ. που έκανε φιλοτιμες προσπάθειες να επέμβει και να διορθώσει τα αδιόρθωτα!

Πήραν τηλέφωνο και 2 έρμοι ακροατές - ομοφυλόφιλοι που ανάθεμά με αν μπόρεσαν να μιλήσουν και αυτοί! Μιλούσε μόνο ο παπάς...

Κάποια στιγμή πήρε τηλέφωνο ο σύζηγος της κας Βερούλη, νομίζω λεγόταν Ν. Μιχαλόπουλος και ήταν η μόνη φωνή λογικής που ακούστηκε - όσο ακούστηκε δηλαδή εκεί μέσα.
Πήρε τηλέφωνο και ενας κύριος που το θεωρούσε όλο αυτό κουσούρι και ενάντια στην φυσή του ανθρώπου και που η κα Δρούζα τον έφερε αντιμέτωπο με τον κο Μιχαλόπουλο και εκεί πια έγινε το έλα να δεις. Δεν ακουγόταν τίποτε απο τις φωνές και γίνετε η φοβερή ερώτηση απο κα Δρούζα στον κύριο:
Έχετε παιδιά;
Απάντηση :όχι
Ερ.:Είστε παντρεμένος με άντρα ή γυναίκα; (συνοδευόταν απο γέλια)
Απ: με γυναίκα
Τότε απαντά η Κα Δρούζα κάτι του στλύ: Ένα αστειάκι έκανα...

Εκει πια που τελείωνε η εκπομπή και ήμουν σαν τα κόμικς που όταν κάποιος νευριάζει ανεβαίνει η πίεση, η κυρία που ήταν στο κοινό και που δεν θυμάμαι το όνομά της τόλμησε να πεί 'να πούμε σε πιο site μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες...' δεν ολοκλήρωσε φυσικά
και η κα Δρούζα με νόημα απαντά: ξέρουν που θα τα βρούν...

Τελικά αυτή η εκμπομπή μόνο κακό έκανε και τίποτε άλλο...

6 σχόλια:

Zealot Ape είπε...

Ναι, την έπιασα κάπου κι εγώ την εκπομπή αυτή. Χαρά στο κουράγιο σου που κάθησες και είδες όλη! Καλημέρα

To Μπρίκι είπε...

Είδα κάπου 1 ώρα...και έπαιρνα τηλέφωνο αλλά συνέχεια βούιζε

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως φταίμε εμείς που έχουμε δώσει το δικαίωμα σε ανθρώπους ανεπαρκείς, αγράμματους και εμπαθείς να παρουσιάζονται ως δημοσιογράφοι.
Τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν την είδα (όπως και καμία άλλη της κ. Δρούζα), αλλά μου μετέφεραν ένα δύο περιστατικά στα οποία αφενός η δημοσιογράφος αδυνατούσε να παρακολουθήσει τις απαντήσεις των καλεσμένων της και αφετέρου (το καλύτερο!!!) δεν κατάλαβε τη ρητορική ερώτηση ενός τηλεθεατή της και έβαλε την ψυχολόγο να του απαντήσει!
Το ερώτημά μου όμως είναι ποιους μπορεί πραγματικά να επηρεάσει είτε η συγκεκριμένη κυρία είτε η εκπομπή της.
Την καλημέρα μου, κορίτσια!

To Μπρίκι είπε...

Απο όσο βλέπω γύρω μου υπάρχει αρκετός κόσμος που την παρακολουθεί - για αυτό και ακόμη συνεχίζετε αυτή η εκπομπή. Εμείς - ως τηλεθεατές - βάζουμε τον πήχη ποιότητας στη θέση που μας αναλογεί...
Απλά όλοι αυτοί και όχι μόνο η κα Δρούζα ευαγγελίζονται την άγνοια του κόσμου, την καλλιεργούν με το να τους μπερδεύουν και περνούν τα μηνύματά τους ενισχύοντας την άγνοια

Ανώνυμος είπε...

Ἀκριβῶς, ἐμεῖς βάζουμε τὸν πῆχυ. Τὸ ἀστεῖο εἶναι ὅτι ξεκίνησε καλὰ ἡ ἐκπομπή. Ἐπίσης καλύτερα ξεκίνησε ἡ προετοιμασία τῆς ἐκπομπῆς, μὲ πρόσκληση τῶν ὀργανώσεων. Τελικὰ ὅμως ἡ Δρούζα ἀποφάσισε νὰ τὴν κάνει μόνη της, δείχνοντας στὶς καλεσμένες της τί θὰ πεῖ ἑλληνικὴ κατινιά. Κρῖμα.

Good As You είπε...

τι να πω.. λυπαμαι.. δυστυχως μια ζωή τέτοια θέματα αντιμετωπίζονται πολύ ελαφρά από την ελληνική τηλεόραση πάντοτε στα πλαίσια να βγάλουμε τον γκέι απέναντι στον παπα, να κανουμε νουμερο, να πέσει η διαφήμιση.... τέσπα... ποιο να κατηγορήσεις μετά? τη δρούζα??? χα...