Τρίτη, Αυγούστου 28, 2007

Party ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑΣ και του WWW.GAYWORLD.GR

(Ανακοίνωση απο Σύμπραξη κατά της Ομοφυλοφοβίας)


Σύμπραξη κατά της Ομοφυλοφοβίας
αρ. μητρ. Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης: 5963, αρ. μητρ. Νομαρχίας Θεσσαλονίκης: 954Ν.Π. Μη Κερδ/κό, ΑΦΜ: 90328886, Ι’ ΔΟΥ ΘεσσαλονίκηςΦιλίππου 51, 54631 Θεσσαλονίκη, κιν.: 6999249000, φαξ: 2310-249614 http://www.geocities.com/sympraxis Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ομοφυλόφιλων Γυναικών και Ανδρών ILGA








Το Σάββατο 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μελών της Σύμπραξης κατά της Ομοφυλοφοβίας και του www.gayworld.gr στα γραφεία της Σύμπραξης στην Θεσσαλονίκη. Το party ήταν ανοιχτό για το κοινό όπως και παρόμοιες συναντήσεις στο παρελθόν. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και την απουσία των κατοίκων της πόλης η προσέλευση ήταν ικανοποιητική.


Στο party παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων μέλη της Π.Ο.Ε.Κ (Πρωτοβουλία Ομοφυλόφιλων Ενάντια Στην Καταπίεση) τα κορίτσια που διαχειρίζονται το ιστολόγιο (blog) http://tobriki.blogspot.com . Συζητήθηκαν ποικίλα θέματα και διαφάνηκε η ανάγκη για επικοινωνία και αναζήτηση φίλων και ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

Ευχόμαστε σύντομα να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο party και να σας δούμε όλους και όλες εκεί.

(Σχόλιο δικό μας: στο τέλος του θέρους, με την ζέστη να χτυπάει κόκκινο για μια ακόμη φορά, εν μέσω πυρκαγιών και μιας ψυχοσύνθεσης που αντικατόπτριζε αυτή όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών αυτής της χώρας συναντηθήκαμε. Κάποιοι γνωρίζομασταν' ιστολογικά' και βρεθήκαμε και ενώπιος ενωπίων, γνωρίστηκαμε με κόσμο που είχε να μοιραστεί όχι μόνο ιστορίες προσωπικές αλλά και έναν γενικότερο προβληματισμό για θέματα που απασχολούν τον άνθρωπο. Ήρθε κόσμος για πρώτη φορά. Ήταν η πρώτη τέτοια συνάντηση που συνοδεύτικε απο κρασάκι, αναψυκτικά, συνοδευτικά και μια διάθεση για επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων. Περιμένουμε την επόμενη λοιπόν! Μπράβο στα παιδιά!)

4 σχόλια:

gay super hero είπε...

Χαιρετισμούς και από την Αθήνα λοιπόν!!

revqueer είπε...

Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο!

artemis είπε...

¨) μου αρέσει το μπρίκι και μπράβο σας, Κα. και Δα. !!! η "παραλίγο" κιθαρωδώς εκ Θέρμης... (χεχε) αν θέλετε με προσθέτετε στα λινκ σας... μόλις άρχισα το δικό μου μπλογκάκι... φιλιά κι χαιρετισμούς! @

To Μπρίκι είπε...

Τι ευχάριστη surprise!Μπράβο μπράβο, σε λινκάραμε και περιμένουμε πόστ
παρολίγο καθαρωδέ