Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2006

Έρχεται.....

Straight Story


Καλή μας θέαση λοιπόν

5 σχόλια:

gay super hero είπε...

Hey girls! Τις προάλλες είδα το τρέιλερ της ταινίας στο σινεμά και δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε καλή εντύπωση. Pρώτον, για ακόμα μια φορά οι γκέι παρουσιάζονται υστερικοί και οι στρέιτ συμπαθείς (ειδικά η σκηνή που οι γκέι γονείς μαθαίνουν για τον στρέιτ γιο είναι μνημείο overacting). Δεύτερον, όπως θα περίμενε κανείς από μια ελληνική ταινία, η αισθητική της δείχνει αρκετά τηλεοπτική. Τρίτον μοιάζει να επαναλαμβάνει το επιχείρημα ότι οι γκέι θέλουν να μεγαλώνουν παιδιά για να τα κάνουν και αυτά γκέι. Κοντολογίς ένα ακόμα Safe Sex με προοδευτική γαρνιτούρα ("πως θα σας φαινόταν αν τραβούσατε αυτά που τραβάνε οι γκέι;")που μάλλον όμως απευθύνεται στη μεγάλη μάζα που απλά θέλει να κάνει χαβαλέ με τις "αδελφές".

To Μπρίκι είπε...

Αυτό είναι το μόνο τρέιλερ που έχω δεί. Υποψίαζομαι και εγώ κάτι σε 'Safe sex με προοδευτική γαρνιτούρα' όπως γράφεις αλλά βέβαια περιμένω να δώ πριν γράψω οτιδήποτε.
(Το Μπισκοτάκι)

To Μπρίκι είπε...

Τελικά αυτό είναι
που λείπει απο την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή; Να παρουσίαζει έναν Στέλιο αντί για Στέλλα;Βέβαια περιμένω να δώ ολοκληρομένη δουλεια.
Πάντως οτιδήποτε συμβαίνει που ενεργοποιεί μια μερίδα του κοινού τουλάχιστον εγώ θα το βλέπω πάντοτε θετικά. Εξάλλου όλοι τον διάλογο δεν ψάχνουμε; (Το Λουκουμάκι)

To Μπρίκι είπε...

Δεν ξέρω αν τον ψάχνουν όλοι τον διάλογο... έχουμε χάσει τον δρόμο ψάχνοντας να τον βρούμε...
Ο κόσμος βγάζει συμπεράσματα και υιοθετεί συμπεριφορές και απόψεις που του τις προσφέρει ή μικρή και μεγάλη οθόνη. Ετοιματζίδικη τροφή δηλαδή..

Σε όλα τα πράγματα όμως υπάρχουν δύο όψεις:η θετική και η αρνητική.

Συμφωνώ πως η προβολή αυτής της ταινίας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επαναφερθούν στην επικαιρότητα τα θέματα των ομοφυλόφιλων στην χώρα μας.

Μακάρι μόνο να μην εφαρμοστεί το ρηθέν για τα 15 λεπτά δημοσιότητας...

Οψόμεθα λοιπόν

To Μπρίκι είπε...

Το προηγούμενο ποστ είναι απο Μπισκοτάκι. Για να μην μπερδευόμαστε