Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2007

Κορίτσια ξεσκονίστε τ’ αγγλικά σας


Αν θέλετε να δείτε το The L Word... γιατί υπότιτλοι γιόκ.

Μια πολύ καλή φίλη – να είναι καλά το κορίτσι – μας έδωσε το L Word την αμερικανική σειρά όπου οι χαρακτήρες είναι λεσβίες. Στην Αμερική παίζεται ο 4ος κύκλος της σειράς.

Λίγα λόγια για την πλοκή:
Η Jenny Schecter (MIA KIRSHNER) είναι μια ταλαντούχα νεαρή συγγραφέας μυθιστορημάτων που μόλις αποφοίτησε από το κολέγιο και καταφτάνει στο Los Angeles για να μείνει με τον φίλο της που σύντομα θα αρραβωνιαστεί Tim Haspel (ERIC MABIUS).
Ο Tim και η Jenny μένουν στο Δυτικό Hollywood και οι γειτόνισσες τους είναι οι Bette Porter (JENNIFER BEALS – θυμάστε το Flashdance;) και η σύντροφός της Tina Kennard (LAUREL HOLLOMAN).
Bette και η Tina είναι ζευγάρι εδώ και 7 χρόνια και προσπαθούν να βρουν τον τέλειο δότη σπερματοζωαρίου που θα τις βοηθήσει να ξεκινήσουν μια οικογένεια.

Ο κύκλος των φίλων τους αποτελείται από την Shane McCutcheon (KATHERINE MOENNIG) που είναι η τοπική καρδιοκατακτήτρια, την Dana Fairbanks (ERIN DANIELS) επαγγελματία τενίστρια που ακόμη δεν έχει βγει από την ντουλάπα, την bisexual δημοσιογράφο Alice Pieszecki (LEISHA HAILEY) καθώς και την θετή αδελφή της Bette, Kit Porter (PAM GRIER – έπαιξε στο Jackie Brown του Tarantino) η οποία είναι μουσικός και βρίσκεται στην διαδικασία αποτοξίνωσης από το αλκοόλ. Στο πρώτο επεισόδιο ‘πιλότος’, τα σχέδια της Jenny για το μέλλον, καταρρίπτονται όταν η Marina (KARINA LOMBARD), μια πανέμορφή γυναίκα που έχει ένα café στο Δυτικό Hollywood, της ‘ρίχνεται’ σε ένα πάρτυ που διοργανώνουν οι Bette and Tina. Μέσα από την σύγχυση και το μπέρδεμα η Jenny αρχίζει να αναρωτιέται για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό αλλά και για τον έρωτά της με τον Tim. Η έλξη που αισθάνεται για την Marina είναι πολύ δυνατή και ακατανίκητη.

Και πολλά σας έγραψα....

Πώς θα το προμηθευτείτε: Είτε από την ιστοσελίδα της σειράς:
http://www.thelwordonline.com/main.html είτε από τον Πολύχρωμο πλανήτη ή το κατεβάζετε από το Διαδίκτυο.

Χθες είδαμε το πρώτο και δεύτερο επεισόδιο και αν δεν ήταν Κυριακή - γιατί είμαστε και εργαζόμενα κορίτσια- θα το ξενυχτούσαμε για να δούμε όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

:-) καλημερα κοριτσια! ηθελα απλα να προσθεσω πως, αν δεν κανω λαθος, μπορει κανεις να βρει το L World και στο se7en στη Σβωλου. Απολυτως σιγουρη δεν ειμαι γιατι και γω τα κατεβαζω απο internet αλλα εχω αυτην την αισθηση για το "διαμαντακι" της αλυσιδας.

Ανώνυμος είπε...

Ναι το seven film gallery τα έχει και έχει των πρώτο κύκλο από τα Bad Girls.

Ανώνυμος είπε...

Ἑλληνικοὶ ὑπότιτλοι ὑπάρχουν στὸ http://www.greektvsubs.gr/

GordonGR