Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2007

Ανακοινώσεις

Αναδημοσιεύουμε απo την ιστοσελίδα www.gayworld.gr. τις ακόλουθες δύο ανακοινώσεις από τη Σύμπραξη Κατά της Ομοφυλοφοβίας που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το βιβλίο «Οικογένειες από ομόφυλα ζευγάρια». Πρόκειται για τα πρακτικά ομώνυμου διεπιστημονικού συνεδρίου που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από τη Σύμπραξη Κατά της Ομοφυλοφοβίας και περιέχει εισηγήσεις νομικών, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων και εκπροσώπων των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων, καθώς και τη συζήτηση με τους συνέδρους. Θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ. Περισσότερες πληροφορίες στο 69 99 249 000.


Από την Κυριακή 14 Γενάρη 2007 και κάθε Κυριακή στις 20:00 στη Φίλιππου 51/ 1ος όροφος, η Σύμπραξη κατά τα ομοφυλοφοβίας καλεί όσους επιθυμούν να γνωρίσουν άλλες γυναίκες και άνδρες και την Σύμπραξη να συζητήσουν , να ανταλλάξουν απόψεις στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της. Μπορεί κανείς να ενημερωθεί να κάνει νέους φίλους να πάρει έντυπο υλικό. Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο της Σύμπραξης 6999249 000( Ν. Χατζητρυφων )

Το Μπισκοτάκι

2 σχόλια:

Alkyoni είπε...

γιατί Κυριακή και τόσο "αργά" την ώρα που με τα χίλια ζόρια προσπαθώ να βάλω το γιό μου να διαβάσει;;
σάββατο δεν γίνεται;
Θα μ ενδιέφερε να παρακολουθήσω
φιλώ σας

To Μπρίκι είπε...

Τί να σου πω Αλκυόνη; Θα θέλαμε να παραβρεθούμε και εμείς αλλά στάθηκε αδύνατο την Κυριακή που μας πέρασε. Θα πάμε όμως σίγουρα.